Coaching en teambuilding

We hebben diverse activiteiten om te werken aan teambuilding. Van sportief tot ontspannend. Wij stellen desgewenst een compleet programma voor u samen.

Coaching & Trainingen

Coaching van teams:

Vaak kom je bij een coaching terecht als:

· Er veel frustratie en miscommunicatie is

· Er geen gebruik wordt gemaakt van elkaars talenten

· Er niet wordt samengewerkt

· Er weinig werkplezier is

· Teamleden zich amper betrokken of verantwoordelijk voel

Deze trainingen zorgen op een duidelijke manier ervoor dat teams in korte tijd inzicht krijgen in een aantal essentiële vaardigheden welke noodzakelijk zijn voor goed teamwork. 

Communicatietraining: na een korte uitleg over het begrip communicatie worden m.b.v. een aantal tests de communicatievaardigheden getoetst.

Coachtraining: een uitgestippeld parcours moet geblindeerd worden afgelegd. De aangewezen coaches laten zien hoe goed zij kunnen instrueren en begeleiden.

Theatersport: improvisatie en creativiteit staan voorop in deze training zowel op individuele basis als in duo’s of teams.

Vergaderarrangementen Komt u naar Ameland om te vergaderen en wilt u tevens aan de teambuilding werken? Ook dat is mogelijk. We kunnen een programma op maat voor u maken.

.

Ontspanning

Ook voor ontspannende activiteiten kunt u terecht bij Wadden-Congres. Staat er een activiteit niet bij? Vraag naar de mogelijkheden!

Duin/ Wad-excursie: een 2,5 uur durende wandeling. Onder leiding van een ervaren gids krijgt u uitleg over het wad, de duinen en de dieren die er leven. Een ervaring om nooit te vergeten, mede vanwege de enerverende verhalen van de gids.

Golf-Clinic: na een korte introductie over de golfsport leert u zelf de basisbeginselen van het golfen zoals putten en het afslaan. Daarna is er zelfs tijd voor een minicompetitie.

Kampvuur: voor ’s avonds ………… heerlijk op het strand genieten van een kampvuur onder het genot van een drankje. Tevens te combineren met sportactiviteiten zoals tractorpulling en boomstamwerpen.

Bezoek aan de vuurtoren van Ameland: beklim de 236 treden tellende vuurtoren van Ameland en geniet van het mooie uitzicht. Inclusief vuurtorenpakket, bestaande uit een mok van Ameland en een sleutelhanger. Tevens zijn er nog vele andere musea te bezoeken, zoals het juttersmuseum, het sorgdragermuseum of het natuurcentrum.

Bier- of wijnproeverij. Laat u verrassen door een proeverij bij de Amelander bierbrouwerij, of een wijnproeverij bij Wijnen van Egbert.

Zeehondentocht Ga mee met robbenboot en geniet van het prachtige uitzicht met de vele zeehonden. Eventueel is de tocht uit te breiden met een bezoek aan de schelpenbank, waarbij je letterlijk met je beide benen op de bodem van de Waddenzee staat..

Ook voor het regelen een lunch of diner kunt u bij ons terecht

BORREL ARRANGEMENT

Bel mij terug